.

.

New
Poseban AC85V 110V 220V 250V 1CH RF bežični daljinski upravljač, prekidač predajnika na prijemnik, Pametna kuća prekidač za učenje kod

Poseban AC85V 110V 220V 250V 1CH RF bežični daljinski upravljač, prekidač predajnika na prijemnik, Pametna kuća

HRK 117.00
HRK 130.14

Roba
U trgovini


Primjena : naši proizvodi su naširoko koristi u prekidač za daljinsko upravljanje, daljinskom upravljaču pumpe uključeno-isključeno, auto, daljinski upravljač uključen-isključen, motoru daljinsko upravljanje pozitivnom i negativnom, utor za daljinsko upravljanje, Led strip daljinski upravljač, audio daljinski upravljač, vrata daljinski upravljač električni, garažna vrata na daljinsko upravljanje, daljinsko klizna vrata, занавесах daljinsko upravljanje, domaćinu alarm, signal alarma,motociklu daljinski upravljač,električni automobil na daljinsko upravljanje,daljinskom upravljaču MP3,svjetla za daljinsko upravljanje automobilima na daljinsko upravljanje, sigurnost i druge civilne i industrijske podržavajući udaljenim područjima, ima prednosti jednostavnog uparivanja, siguran i pouzdan za izmjene pratećih proizvoda.
Proizvod otpremnica :
3x prijemnik (uključena u komplet poklopac) 1x predajnik (baterija se ne isporučuje se u pakiranju), Dodati daljinski upravljač : u originalnom daljinskom upravljaču na temelju povećanja broja daljinskih upravljača u skladu s kodom na procesu drugom koraku se može upravljati, sjetite se da je za povećanje daljinskog upravljača ne zahtijeva čišćenje kod! Prijemnik može saznati 12 različitih skupova daljinskog upravljača, kada uči 13 daljinskih upravljača, kada je prvi daljinski upravljač automatski izlazi iz reda! Specifikacija :
Radni napon : AC80-250 V
Radna frekvencija : 315 mhz
Maksimalna nosivost : 2000 W
Veličina 55 * 51 * 25mm (s poklopcem)
Posao : самоблокирующаяся, блокирующаяся (prebacuje učenjem)
Самоблокирующийся nastave broj metoda :
Prvo, nakon što je napajanje bežičnog daljinskog upravljača povezanog s udaljenom električni kontakt ručno da biste provjerili radi li normalna snaga. Zatim pritisnite gumb treninga za otprilike 3 sekunde, sučelje prekidač za daljinsko upravljanje learn indikatorsko svjetlo, otpustite odmah pritisnite bilo koju tipku na daljinskom upravljaču dva puta, indikator learn trepće tri puta nakon zatamnjenja sive boje, što ukazuje na uspjeh u učenju.
Metoda kod Qing :
(Rad mora biti zamijenjen, molimo očistite kod, a zatim kod)
Kliknite na učenje utičnicu sučelje za daljinsko upravljanje na otprilike 15 sekundi, trening uključit će se navesti na jasan uspjeh isključivanje koda.
Metoda treninga kod za zaključavanje :
Pritisnite tipku treninga za otprilike 3 sekunde, priključak sučelja za daljinsko upravljanje learn indikatorsko svjetlo, pustite, odmah pritisnite gumb na daljinskom upravljaču na bilo koji (ili ključ za deblokiranje), a zatim pritisnite drugu tipku na daljinskom upravljaču (ili privatni ključ za zaključavanje), indikator learn treperi nakon tri потушенных sive, što ukazuje na uspjeh u učenju. Cijena dostave : ako imate bilo kakvih kurirskim(kao što su : DHL,EMS,Fedex ),molimo vas,kontaktirajte nas prvo možemo dati neki popust .

Značajke proizvoda

Tip Elementa:
Prekidači
brend:
MITI
Daljinsko Udaljenost:
0-200m
Broj Modela:
SKU6676
Karakteristike:
85V-250V bežični daljinski upravljač
Garancija:
1
identitet:
CCC
Tip Prekidača:
daljinski upravljač
Kanal:
1CH
Radna Frekvencija :
315 mhz
Radni napon:
AC85V-250V
Svježe

Srodni proizvodi