.

.

New
Originalni auto dijelova motora radilica stražnji brtveni prsten za buick Excelle 1.6 sail Aveo Love 1.4 / 1.6 96376569 veličina:80*98*10

Originalni auto dijelova motora radilica stražnji brtveni prsten za buick Excelle 1.6 sail Aveo Love 1.4 / 1.6

HRK 72.00

Roba
U trgovini


Vrijeme isporuke-za obradu : 2 dana. - Molim vas, dopustite rok isporuke 11 do 22 radna dana должному na междугороднему. -Molim vas, pobrinite se da adresu dostave koju ste naveli prilikom naručivanja . Mi nismo odgovorni za neisporučeno adrese.
Politika prikupljanja i razmjene sve prodaje su konačne. Povrat i zamjenu može biti izdana samo na oštećene robe ili krivo dostavljen proizvod. Samo dijeljenje dopušteno za pogrešne kupljeni proizvod, a klijenti su odgovorni za trošak povratne dostave i naknadne troškove zamjene dostave. Zamjenski proizvod će biti obrađena i poslana nakon prikupljanja i provjere originalne robe.
Oštećene Pošiljke
Oštećeni proizvod uključuje stavke oštećena tijekom transporta. Ako pošiljka stigne na vrata od očiglednih oštećenja tereta, molim, odrecite se uzeti isporuku. Ako uzimate dostave na, a zatim pronađite oštećenja prilikom dostave, molimo vas, sačuvajte sve ambalažni materijali i dokumenti i odmah nam se obratite. Digitalne fotografije će biti potrebna za sve prigode.
Neispravan ili pogrešno je proizvod poslan
- Ako je proizvod koji želite vratiti, nije ispravan, ali nema vidljivih oštećenja, smatra se da je neispravan. Ako ste dobili pogrešan ili neispravan proizvod, molimo vas, sačuvajte sve ambalažni materijali i dokumenti i odmah nam se obratite s brojem proizvoda, id ebay i opis kvara u roku od 7 dana nakon dolaska upućivanje, a mi odmah ćemo obraditi vaš zahtjev. Zamjenski proizvod će biti obrađena i poslana nakon prikupljanja i provjere originalne robe. Nikakva potraživanja nisu poduzete nakon 7 dana. Digitalne fotografije su potrebne za sve prigode defektni proizvod.
- Vraćena roba mora biti u originalnom pakiranju i неиспользованном mogućnosti, ili će oni biti otpušteni i poslati natrag na vas. Slobodno nam se obratite s bilo kakvim pitanjima.
O našoj tvrtki auto dijelova o našoj tvrtki auto dijelova
U 2002, počeli smo naš posao kao Guangzhou, co, Ltd je u Kini, od tada smo služili automobil na tržištu sa širokim rasponom automobilskih proizvoda i dodatne opreme. Trenutno smo nekoliko velikih distributera i dilera, поставляющими proizvode u sad-u, Njemačkoj, Meksiku, Australiji, hong Kong i Kina. Naša tvornica u Kini, sjedište-u Njemačkoj.
Patent i autorsko pravo Poštovani vlasnici patenata ili logotipa, molimo, kontaktirajte nas za bilo kakve sumnje u pravima na kopiranje ili patenta, mi ćemo vam odgovoriti brzo i odmah naplatiti popis i raspraviti s vama. Molim vas, nemojte kupovati stvari u kojima imate sumnje gore.
Ako želite veliki broj naših proizvoda, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas, onda bismo mogli dati popust u skladu s патикулярным slučaj.
Hvala vam za vaš posao!

Značajke proizvoda

Materijal:
Ираурита
Broj Modela:
96376569
brend:
голс
Svježe

Srodni proizvodi