.

.

New
2.čep za bakrene elektrode Ziyang pojedinačne rupe 1mmx500mm za strojeve EDM сверля

2.čep za bakrene elektrode Ziyang pojedinačne rupe 1mmx500mm za strojeve EDM сверля

HRK 68.70

Roba
U trgovini


2.čep za bakrene elektrode Ziyang pojedinačne rupe 1mmx500mm za strojeve EDM сверля
Proizvodni kapacitet i marketing cijevi bezobrazan/ bakrene elektrode Шаньдуна Зиянг первоклассны u zoni bitne cijevi elektrode pore sada.
Čep za elektrode EDM odnosi se na brzim strojevima nositi mali-rupa электрическ-iskra, posebno za duboke i malih rupa, i high-speed nositi электрическ-iskra.
Ostale specifikacije dostupne, molimo vas добросердечно pronađite točne cijene u trgovini) :
1. jedan čep otvora (mesing / bakar)
- Niz veličine : Φ0. 20 ~ 3.0 mm
- Dužina cijevi : 300 / 400 / 500 mm
- Različite mesing i bakar elektrode cijevi dostupne su na zahtjev
2. čep za Multi-rupa (mesing / bakar)
- Veličina : Φ1. 1~5.0 mm (400mm) Φ1. 1~3.0 mm(500mm)
- Različite mesing i bakar elektrode cijevi dostupne su na zahtjev
Više detalja гостеприимсво, kotor trebate obratiti mi se.
Vaša strojevi cut žice imaju импрессивный set karakteristika koje čine napredak i posebno održavanje strojeva žice više napora nego bilo koji drugi. Kao lider u oblasti ЭЛЕКТРОЭРОЗИОННЫХ tehnologije, razvili smo kompletan asortiman potrošnog materijala, posebno razvijenih za održavanje optimalne efikasnosti rada ove opreme.
Da biste dobili najbolje za vaše opreme EDM, trebate koristiti najviše соотвествующие, najviše uzastopnih, najviše высокомарочные konzumira tvari za vaše aplikacije i za vaš stroj.
Mi smo specijalist za potrošni materijal EDM, na kojeg se možete osloniti.
Profil tvrtke
Osnovan 2007, mi smo proizvođač potrošnog materijala EDM, koji koristi inovativnu tehnologiju za proizvodnju vode filter EDM, mesing rezanje žice i drugih detalja. Naš proizvod je naširoko koristi u Charmilles, Mitsubishi, Sodick, Fanuc, Makino, Chmer, Seibu, Brother i tako dalje Oblikovanje dizajn, izrada alata i высокоточная tehnologija mehaničke obrade primjenjuju se za pružanje naših klijenata dodatnim прецизионными elementima upravljanja prometom.
Izgradili smo snažnu distribucijsku tvrtku u EDM Deutchland, Advanced EDM.
Kontaktirajte nas još danas!
Dostava : - Molim vas, imajte na umu da je DHL prestaje u skladu s obavijesti skladišta Aliexpress. Mi ćemo, kada on će se ponovo oglasiti. - Ako ste izabrali e-EMS EMS, Fedex, UPS, TNT, molim vas, molim vas, potražite veze za dodatnih troškova dostave u našoj trgovini i platite. Javite nam ako imate bilo kakvih pitanja. Hvala. http : //www.aliexpress.com/store/product/Extra-Shipping-Cost-Shipping-Defference-for-1kg-or-less/518352_2035395289.html http : //www.aliexpress.com/store/product/Extra-Shipping-Cost-for-the-Balance-Weight-after-1 KG/518352_2035408567.html - ako ste izabrali CTR-LAND je KURVA, imajte na umu da morate pokupiti vaš proizvod u uredu špediter svog grada. Molimo vas, kontaktirajte nas kako bi saznali ima li ured u vašem gradu ili gdje se nalazi najbliži ured za vas. - Ne jamčimo rok isporuke za sve međunarodne пересылок pravilan na разницам vremena zazora zajednicu običaje u pojedinim zemljama, koji mogu utjecati na to kako se brzo vaši proizvodi testirani. - Utovar trošak ne uključuje nikakve uvozne carine i poreza, kao i dodatne naknade za udaljenih područja i drugih. - Molim vas, imajte na umu da kupci odgovorni su za sve carinske pristojbe, brokerske naknade, carine i porezi, kao i dodatne troškove za uvoz u svoju zemlju, ako ih ima. Te dodatne naknade može biti dobivenih pri isporuci. Mi ne ćemo se vratiti troškovi isporuke za otkazivanje isporuke. - Imajte na umu da prilikom slanja u Rusiji uz pomoć CTR-LAND je KURVA, cijena dostave je snimljen s obzirom na carine svoje običaje.

Značajke proizvoda

Svježe

Srodni proizvodi