.

.

New
2.6mmx500mm Multihole Ziyang латунная Электродная cijev za сверлильных metala EDM

2.6mmx500mm Multihole Ziyang латунная Электродная cijev za сверлильных metala EDM

HRK 131.88

Roba
U trgovini


2.6mmx500mm Multihole Ziyang латунная Электродная cijev za сверлильных metala EDM
Proizvodni kapacitet i marketing cijevi bezobrazan/ bakrene elektrode Шаньдуна Зиянг первоклассны u zoni bitne cijevi elektrode pore sada.
Čep za elektrode EDM odnosi se na brzim strojevima nositi mali-rupa электрическ-iskra, posebno za duboke i malih rupa, i high-speed nositi электрическ-iskra.
Ostale specifikacije dostupne, molimo vas добросердечно pronađite točne cijene u trgovini) :
1. jedan čep otvora (mesing / bakar)
- Niz veličine : Φ0. 20 ~ 3.0 mm
- Dužina cijevi : 300 / 400 / 500 mm
- Različite mesing i bakar elektrode cijevi dostupne su na zahtjev
2. čep za Multi-rupa (mesing / bakar)
- Veličina : Φ1. 1~5.0 mm (400mm) Φ1. 1~3.0 mm(500mm)
- Različite mesing i bakar elektrode cijevi dostupne su na zahtjev
Više detalja гостеприимсво, kotor trebate obratiti mi se.
Vaša strojevi cut žice imaju импрессивный set karakteristika koje čine napredak i posebno održavanje strojeva žice više napora nego bilo koji drugi. Kao lider u tehnologiji EDM, razvili smo kompletan asortiman potrošnog materijala, posebno razvijenih za održavanje optimalne efikasnosti rada ove opreme.
Da biste dobili najbolje za vaše opreme EDM, trebate koristiti najviše соотвествующие, najviše uzastopnih, najviše высокомарочные konzumira tvari za vaše aplikacije i za vaš stroj.
Mi smo specijalist za potrošni materijal EDM, na kojeg se možete osloniti.
Profil tvrtke
Osnovan 2007, mi smo proizvođač potrošnog materijala EDM, koji koristi inovativnu tehnologiju za proizvodnju vode filter EDM, mesing rezanje žice i drugih detalja. Naš proizvod je široko korišten u Charmilles, Mitsubishi, Sodick, Fanuc, Makino, Chmer, Seibu, Brother etc. Formiranje dizajn, izrada alata i tehnologija preciznu obradu primjenjuju se za pružanje naših klijenata dodatnim прецизионными elementima upravljanja prometom.
Izgradili smo snažnu дистрибьюторство u EDM Deutchland, naprednoj EDM.
Kontaktirajte nas još danas!
Dostava : - Molim vas, imajte na umu da je DHL prestaje u skladu s obavijesti skladišta Aliexpress. Mi ćemo, kada on će se ponovo oglasiti. - Ako ste izabrali e-EMS EMS, Fedex, UPS, TNT, molimo vas, ljubazno potražite veze za dodatnih troškova dostave u našoj trgovini i platite. Javite nam ako imate bilo kakvih pitanja. Hvala. http : //www.aliexpress.com/store/product/Extra-Shipping-Cost-Shipping-Defference-for-1kg-or-less/518352_2035395289.html http : //www.aliexpress.com/store/product/Extra-Shipping-Cost-for-the-Balance-Weight-after-1 KG/518352_2035408567.html - ako ste izabrali CTR-LAND je KURVA, molim vas, imajte na umu da trebate pokupiti vaš proizvod u uredu špediter svog grada. Molimo vas, kontaktirajte nas kako bi saznali ima li ured u vašem gradu ili gdje je najbliži ured. - Ne jamčimo rok isporuke za sve međunarodnom prometu zbog razlike u vremenu carinjenja u pojedinim zemljama, što može utjecati na to kako se brzo vaši proizvodi su provjereni. - Utovar trošak ne uključuje nikakve uvozne carine i poreza, kao i dodatne naknade za udaljenih područja i drugih. - Molim vas, imajte na umu da kupci odgovorni su za sve carinske pristojbe, brokerske naknade, carine i porezi, kao i dodatne troškove za uvoz u svoju zemlju, ako ih ima. Te dodatne naknade mogu se naplaćivati pri isporuci. Mi ne ćemo se vratiti troškovi isporuke za otkazivanje isporuke. - Molim vas, imajte na umu da je za slanje u Rusiji uz pomoć CTR-LAND PICKUP cijena dostave je snimljen s obzirom na carine svoje običaje.

Značajke proizvoda

Svježe

Srodni proizvodi