.

.

New
Kompatibilna sa žarnom niti 5J. J2605. 001 visoke svjetline za projektor Benq W6000 W5500 W6500 lampa P-VIP 300/1. 3 E21. 8 veleprodajna cijena

Kompatibilna sa žarnom niti 5J. J2605. 001 visoke svjetline za projektor Benq W6000 W5500 W6500 lampa P-VIP 300/1.

HRK 163.00
HRK 173.82

Roba
U trgovini


Naša prednost :
1, jamčimo da su sve lampe lumena instaliran kompatibilni s originalnim plamenika unutra, tako da će imati najbolju ideju.
2, u isto vrijeme, mi imamo 6 mjeseci garancije za svjetiljke. Mi smo prodali mnogo проекторных žarulje našim klijentima iz cijelog svijeta s dobrom reputacijom.
O popuste :
Dragi prijatelju, ako opet kupiti proizvod u našoj trgovini nakon 3-4 mjeseca prvi nalog, možete da nas kontaktirate, mi ćemo vam dati popust od 15%. Ovaj popust je samo za stare klijente.
O lampu projektora :
model žarulje : 5 J. J2605. 001
Posao : W6000, W5500, W6500. etc
Stil žarulje : 100% Nova kvalitetna Zamjena žarulje s visoke svjetline
Detalj isporuke : 1 do 2 dana
Vijek trajanja žarulje : oko 2000 sati
Garancija : 180 dana
Održavajte vijek trajanja žarulje:
1. sklopni blok napajanja pažnja nalog.
Obično, kad mi uključiti projektor, prvo morate uključiti napajanje, a zatim pritisnite i držite led žarulja na upravljačkoj ploči projektora, dok zeleno svjetlo ne počne treptati. Isključivanje se ne može izravno isključiti, ali prvo treba držati indikator lampe dok zeleno svjetlo ne počne treptati, ventilator za hlađenje, projektor će prestati okretati i, konačno, moći ćete isključiti napajanje. Zato pravilan prebacivanje napajanja projektor na vijek trajanja žarulje i unutarnjih dijelova projektora snažno utječe na vijek trajanja.
2. interval prebacivanje mora biti oko 5 minuta.
Kao izvor napajanja projektor koristi proporcionalna metoda impulsno širinske modulacije mrežnog goriva i regulator napona, stabilnu obradu snage, a pri radu s tim funkcioniraju kao izvor napajanja projektor pomoću prekidača za napajanje i transformatora će raditi na višim frekvencijama, onda u tom procesu često prebacivanje prirodno pojavljuju se značajne gubitke prekidača, ti gubici će se prenijeti u toplinu daju van, tako da je temperatura unutar projektora plus sama žarulja će se dati toplinu, prikupljenih u projektor unutar malog prostora, lako će učiniti fenomen eksplozije lampe. Osim toga, učestalo prebacivanje napajanja, ali i na проекционную lampu za proizvodnju veliki utjecaj na struju, проекционную lampu će se vrlo lako oštetiti. Kako bi se izbjeglo oštećenje tih sijalica, trudimo se ne uključuje projektor često, ali također zapamtite da je nakon isključivanje projektora, ako želite za ponovno pokretanje, morate čekati strpljivo oko 5 minuta.
3.Ne radite više od četiri sata svaki put.
Ako je lampa projektora u dugo će raditi, interni sustav za vizualizaciju projektor može izdvojiti dosta topline, to je toplina će dovesti do brzog porasta temperature unutar projektora, jer кварцевая zid lampe projektora u uvjetima visoke temperature će proizvesti pojavu девитрификации, što je dovelo do pojave bijelih mrlja, tako da veliki otpor zaustaviti prodor svjetlosti, tako da lokalna područje abnormalno povećanje temperature, a time i izazvati daljnje širenje u regiji девитрификации, tako da je osvjetljenje brzo će pasti i vjerojatno će dovesti do eksplozije lampe. Dakle, koliko je to moguće, treba obratiti pozornost da se projektor svaki put kada se rad ne može trajati više od četiri sata.
Pakiranje detalji :
Jacaj ambalažu kako bi se spriječilo oštećenje proizvoda tijekom transporta, molimo vas, ne brinite.
Mi ćemo ga poslati u roku od 1-2 radna dana od primitka narudžbe . Aliexpress : za to je potrebno carinski plata , to ovisi o običajima svoje zemlje E-packet : potrebno mu je više vremena i praćenje imformation će se kasni noćni. Na hrvatski jezik : vaše ime i prezime potrebno . uključujući ime+prezime+ime , DHL ,UPS ,FEDEX ,TNT nisu dostupne za ruski jezik , ako želite brzu isporuku, Molimo odaberite E-EMS . Na Брайлю : molimo добросердечно recite nam vaše CPF ne,od vas odaberite DHL,UPS,TNT, FEDEX .
Iz bilo kojeg razloga, vratite proizvod, molimo vas da nas kontaktirate na svoj prvi put, prije nego što ćete staviti spor ili nam dati negativnu ocjenu . Proizvod koji je oštećen ili nedostaje komponenta, nepovratan kupac mora uzeti naknadu za isporuku, kada sljedeći razlozi vratili se dogoditi, 1. kupci su kupili nešto što oni ne bi trebali kupiti ili ne sviđa (problemi s kvalitetom) 2. Predmet je već izašao iz garantnog roka isteka, a koji iznosi 180 dana od dana primitka od strane kupca lampe.

Značajke proizvoda

brend:
ЛЮМЕНЫ & OEM
Broj Modela:
5J. J2605. 001
Koristi Se Za:
Kuća, obrazovanje, Posao, škola
ZA BENQ:
W6000, W5500, W6500 i tako dalje
Dostava:
1-2 dana
Tip Svjetiljke:
Žarulja zamjena s visokim sjajem
Garancija:
180 dana
Vijek Trajanja Žarulje:
oko 2000 sati rada
Svježe

Srodni proizvodi